NS Gartner tilbyder som autoriseret kloakmester alt indenfor kloakarbejde, spuling af kloak og TV inspektion i hele Nordsjælland.

Med slamsuger og spulebil der lever op til branchens skarpeste krav, samt medarbejder der brænder for deres fag og altid levere et solidt og kvalitetsbevidst arbejder, er vi klar til at påtage ansvaret for enhver opgave.

INDHENT TILBUD HER

RÅDGIVNING AF DIN LOKALE KLOAKMESTER

Det er de færreste der har helt styr på hvad problemet er med deres kloak når den først svigter. Men du kan være forsikret om at vi altid kan finde årsagen samt finde frem til den bedste løsning.

Vi har det absolut bedste udstyr på markedet, så vi nemt og hurtigt finde frem til problemet, det kan for eksempel være ved brug af TV-Inspektion, hvor vi kan lokalisere skaden of omfanget.

Har du brug for at få overblik over det kloakarbejde der skal udføres, sender vi gerne en af vores kloakmestre ud og ser på det. Vi rådgiver dig omkring hvordan vi bedst udbedre skaden, samt giver et tilbud til en yderst konkurrencedygtig pris.

KLIK HER FOR AT SE PRIS PÅ KLOAKARBEJDE

BRUG FOR AKUT HJÆLP AF EN AUTORISERET KLOAKMESTER?

Står du med et stoppet afløb eller et andet akut problem, så står vi klar til at hjælpe dig. 

På baggrund af vores mange års erfaring og ekspertise vurdere vi over telefonen om der er brug for øjeblikkelig udbedring af problemet, om du selv kan gøre noget eller at det er noget der kan vente så vi kan løse det i den normale åbningstid, og spare dig for en større regning.

DANSKE KLOAKMESTRE - DIN GARANTI FOR VELUDFØRT KLOAKARBEJDE

Som medlem af Danske Kloakmestre som er branchens største forening giver det nogle klare fordele for dig som kunde.

Vi er underlagt kvalitetskontrol i forbindelse med medlemskabet i Danske Kloakmester. Og som aut kloakmester der brænder for sit fag, går vi meget op i at levere kvalitetsarbejde til vores kunder. Derudover besidder alle vores medarbejder den nyeste viden og er opdateret med diverse kurser, hvilket også er din garanti for et veludført arbejde.

Derudover får du også en økonomisk sikring på det udførte kloakarbejde via garantiordningen som dækker op til 50.000 kr. Inkl. moms på det udførte kloakarbejde.

TV-INSPEKTION

Vi tilbyder tv-inspektion med det nyeste og mest moderne udstyr, hvor vi lokaliserer skader på rør og kloakker. Rotteproblemer kan også skyldes huller i systemet, som kan opdages via tv-inspektion.

​Efter kortlægning af kloakkens tilstand, kan vi hjælpe med at udføre de nødvendige reparationer.

EFFEKTIV SPULING AF STOPPET KLOAK

Problemer med en stoppet kloak, klarer vi hurtigt og effektivt med en slamsugning/spuling, med det nyeste udstyr med både kold- og hedtvandsspuling. Vores vogne er små og fleksible, så vi kan løse opgaver på steder med begrænset adgang.

Vi kan kombinere kloakspuling med rodskæring, hvor trærødder blokerer gennemløbet.

Vi udfører spuling af kloak, sandfang og brønde. Her kan det være en idé med en serviceaftale, så vi løbende vedligeholder dine installationer.