Kloakspuling i Frederikssund, Helsinge, Hillerød og resten af Nordsjælland

Hvis der kommer at der kommer dårlige lugte fra kloakken, at dit toilet eller andre former for afløb er stoppet, så trænger din kloak til en kloakspuling. Og vi er klar til at løse opgaven for dig.

Vi tilbyder kloakspuling i Frederikssund, Helsinge, Hillerød og resten af Nordsjælland med vores spulebil, som besidder alt der nyeste udstyr, så du er sikret en veludført rens af din kloak.

Vi har også mulighed for at benytte slamsuger, eller kombinere både slamsuger og spuling af kloakken for at give det bedste resultat. I de fleste tilfælde vil en stoppet kloak kunne løses med en grundig spuling. Vi vil altid vurdere hver enkelt sag så du er sikret den bedste løsning.

Så hvis du står og mangler en autoriseret kloakmester til at stå for spuling af kloakken, så tøv ikke med at kontakte os.

Kontakt os og hør mere

Lad en autoriseret kloakmester stå for kloakspulingen

Ofte kan man forsøge selv at få bugt med en stoppet kloak ved hjælp af svupper, kogende vand, eller anden form for rens. Hvis disse metoder ikke hjælper, så skal du have fat i en autoriseret kloakmester for at få bugt med afløbet.

Når der arbejdes med et kloaknet, som er tilkoblet den offentlige kloak, er der en masse regler der skal overholdes. Det er derfor et krav at man overlader arbejdet til en autoriseret kloakmester.

Når du overlader arbejdet til en autoriseret kloakmester er du også sikker på, at der bliver brugt det rigtige udstyr, der skal til for at udføre kloakspuling. På den måde opstår der ikke unødige skader på kloakledning i forbindelse med kloakspulingen.

Nem og effektiv kloakspuling af stoppet kloak

Slamsugning er den grove form for rensning af kloakrørene, da det suger alt affald og slam op, hvor spuling er mere ideel til mindre forstoppelser af kloakken da den fjerne mindre skidt, men mere effektivt.

Man kan med fordel kombinere de to former for rens af kloakken. Efter en slamsugning, kan spulevognen rengøre de sidste rester som stadig sidder i kloakken efter slamsugningen.

Kontakt os og få et godt tilbud på kloakspuling

Hvad end du har brug for råd og vejledning, eller ønsker et uforpligtende tilbud på kloakspuling, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe til os på 60 67 30 67 eller sende en mail til awp@nsgartner.dk. Alternativt er du også meget velkommen til at benytte vores kontaktformular. Vi glæder os til at høre fra dig.