Montering af rottespærre

Markedets bedste rottespærre

Rotter kan lave store skader på dit kloaksystem. Når rotter først er kommet ind i dit hus kloaksystem kan det være et stort arbejde at renovere efter skader, samt komme dem til livs. Derfor er det godt med en driftsikker og effektiv rottesikring, så du slipper for uønsket besøg. 

Hos NSG Kloak & Anlæg har vi markedets bedste rottespærre.

En rottespærre består af to klapper, som bliver placeret i kloakledningen i brønden. De to klapper kan kun åbne én vej, så på den måde er det kun vandet, der kan komme ud, men rotterne kan ikke komme ind.

Hvad koster en rottespærre?

Hos os  levering og montering inkluderet i prisen af din rottespærre. Vores rottespærre priser ligger fra 2.800 kr. excl. Moms

For at sikre dig at alt er som det skal være, tilbyder vi et årligt serviceeftersyn på rottespærre til kun 450 kr. excl. Moms. En rottespærre er en mekanisk del, og derfor skal der laves eftersyn for at sikre den fungere optimalt. Hvis man ikke får lavet et årligt eftersyn risikere man også at den stopper til og skader kloakken.

Vi tilbyder også faste aftaler på serviceeftersyn af rottespærre.

Kontakt os og hør mere om rottesikring

Hvis du har spørgsmål om rottespærre så kontakt os endelig på telefon 60 67 30 67 eller send en mail til awp@nsgartner.dk , du har også muligheden at udfylde vores kontaktformular. Vi kommer gerne med råd og vejledning.

Stop rotterne

Forebyg mod rotter med markedets bedste rottespærre

Fra 2.800 kr.

Inkl. levering & montering - excl. moms

Årlig serviceeftersyn kun 450 kr. excl. moms

Kontakt NS Gartner / NSG Kloak & Anlæg A/S

NS Gartner A/S

  • Frederiksværkvej 90 A, 3200 Helsinge
  • CVR: 34726949