Rottespærre i Frederikssund, Helsinge, Hillerød og resten af Nordsjælland

Har du problemer med rotter i kloakken, og går du med overvejelser om en rottespærre?

Så står vi klar til at hjælpe dig. Vi har mange års erfaring med rottespærre og vi har hjulpet massevis af kunder i Frederikssund, Helsinge, Hillerød og resten af Nordsjælland.

Så hvis du står og mangler en autoriseret kloakmester til stå monteringen af rottespærre, så tøv ikke med at kontakte os.

Kontakt os og hør mere

Vi har markedets bedste rottespærre

Rotter kan forvolde store skader på dit kloaksystem. Når rotterne først er kommet ind i kloaksystemer, så kan det blive til et stort arbejde at renovere efter skader, samt kommer skadedyrene til livs. 

Det er derfor godt, at man med en driftssikker og effektiv rottesikring slipper for et uønsket besøg af rotterne. Vi ligger inde med markedets bedste rottespærre, som med garanti holder rotterne ude.

Hvad er en rottespærre?

En rottespærre består af to klapper, som bliver placeret i kloakledningen i brønden. De to klapper kan kun åbne én vej, så på den måde er det kun vandet, der kan komme ud, men rotterne kan ikke komme ind.

Hvad koster en rottespærre?

Hos os er levering og montering inkluderet i prisen af din rottespærre. Prisen for en rottespærre kan dog varierer, hvorfor vi anbefaler at du kontakter os så vi kan tage en snak omkring dine behov og give dig en pris der passer til dine krav.

For at sikre dig at alt er som det skal være, tilbyder vi også et årligt serviceeftersyn på rottespærre. En rottespærre er en mekanisk del, og derfor skal der laves eftersyn for at sikre den fungere optimalt. Hvis man ikke får lavet et årligt eftersyn risikere man også at den stopper til og skader kloakken.

Kontakt os og få et godt tilbud på vores rottespærre

Hvad end du har brug for råd og vejledning, eller ønsker et uforpligtende tilbud på en rottespærre til din kloak, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe til os på 60 67 30 67 eller sende en mail til awp@nsgartner.dk. Alternativt er du også meget velkommen til at benytte vores kontaktformular. Vi glæder os til at høre fra dig.