Stoppet afløb i Frederikssund, Helsinge, Hillerød og resten af Nordsjælland

Døjer du med et stoppet afløb?

Så kan vi komme dig til undsætning. Vi har mange års erfaring med stoppede afløb, og vi har hjulpet masser af kunder i Frederikssund, Helsinge, Hillerød og resten af Nordsjælland. Vi kan naturligvis også hjælpe dig med dit.

Så hvis du står og mangler en autoriseret kloakmester til at tage sig af dit stoppede afløb, så tøv ikke med at kontakte os.

Kontakt os og hør mere

Derfor bør du få bugt med dit stoppede afløb

Vi bruger vores afløb konstant og derfor vil man også opleve et stoppet afløb på et tidspunkt, det kunne eksempelvis være toilet, wc, håndvask, badekar, køkkenvasken, gulvafløb eller brusekabine.

Et stoppet afløb sætter også en stopper for hverdagen, hvis man f.eks. ikke kan bruge sin håndvask fordi der ikke kan løbe vand igennem. Den grimme lugt som ofte medfølger er heller ikke noget som nogen ønsker i eller udenfor sin husstand.

Sådan løser du et stoppet afløb eller toilet

Vi deler gerne ud af vores viden, så du selv kan prøve at løse problemet med det stoppede afløb, inden du ringer til en autoriseret kloakmester og han skal lave en spuling af kloakken for at få gang i afløbet igen.

  1. Hvis afløbet ikke er stoppet helt til, kan man prøve at hælde et par liter kogende vand gennem afløbet. Man kan med fordel tilsætte opvaskemiddel for en bedre rensning samt rengøring af rørene. (Det anbefales ikke at bruge stærke kemikalier som afløbsrens og kaustisk soda, da det i visse tilfælde kan skade rørene.) 

  2. Man kan efterfølgende rense afløbet med en flaskerenser eller lignende. Det er dog ikke i alle tilfælde det er muligt at komme til det stoppede afløb. Hvis det handler om et gulvafløb som er helt stoppet, er det muligt at fjerne risten og rense gulvafløbet for hår og sæberester.

  3. I flere afløb sidder der også en vandlås som kan tages ud og renses. Tjek at der er gennemstrømning igen efter rensning, ved at sætte den under vandhanen.

Undgå stoppet afløb i fremtiden

Det er muligt at gøre et forebyggende arbejde samt vedligeholdelse af dine afløb rundt i huset. I takt med man bruger køkkenvasken, håndvasken og går i bad vil der sætte sig, fedt, sæbe og andet skidt som med tiden stopper afløbet til.

Ved at gøre brug af trin 1 i vores guide, hvor du hælder et par liter kogende vand i afløbet 1-2 gange om ugen, så er du godt på vej til et bedre afløb i fremtiden.

Derudover skal man også være opmærksom på hvad man skyller ud i vasken. Især madrester indeholder mange fedtstoffer som sætter sig.

Kontakt os og bliv fri for dit stoppede afløb

Hvad end du har brug for råd og vejledning, eller ønsker at vi skal tage hånd om dit stoppede wc, køkkenvask eller andet afløb, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe til os på 60 67 30 67 eller sende en mail til awp@nsgartner.dk. Alternativt er du også meget velkommen til at benytte vores kontaktformular. Vi glæder os til at høre fra dig.