Stoppet kloak i Frederikssund, Helsinge, Hillerød og resten af Nordsjælland

Går du med en mistanke om, at du har en stoppet kloak?

Så er der hjælp at hente. Vi har mange års erfaring med stoppede kloakker, og vi har hjulpet masser af kunder i Frederikssund, Helsinge, Hillerød og resten af Nordsjælland. Vi kan naturligvis også hjælpe dig med din.

Så hvis du står og mangler en autoriseret kloakmester til at tage sig af din stoppede kloak, så tøv ikke med at kontakte os.

Kontakt os og hør mere

Hvad er kendetegnene på en stoppet kloak?

Hvis man er i tvivl om, hvorvidt ens kloak er stoppet, så er det vigtigt at man kender de typiske kendetegn. Nogle gange sidder selve problemet i afløbet, men af og til hænder det, at det er kloakken der er tilstoppet, og der er ikke altid nemt at vide, hvor problemet er opstået. 

Hvis du er usikker på, hvad problemet er, så vil vi anbefale, at du kontakter en autoriseret kloakmester, så de kompetente fagfolk kan komme til bunds i sagen. Der er dog også ting som man som privatperson kan være opmærksom på såsom:

  • Er der en grim lugt af kloak?
  • Er toilettet stoppet til?
  • Er håndvasken stoppet?

Hvorfor opstår der problemer med en stoppet kloak?

En stoppet kloak kan være et stort problem og ønskes af langt de færreste. Heldigvis kan det i mange tilfælde vise sig blot at være en mindre og simpel stoppelse. Dette varierer dog meget fra situation til situation, hvilket gør, at der ikke er et simpelt svar til hvorfor man oplever problemer med en stoppet kloak. 

Hvis man oplever tilbagevendende problemer med en stoppet kloak, så kan det være en god ide at få lavet en TV inspektion, så man kan finde frem til hvorfor problemet opstår.

Kontakt os og bliv fri for din stoppede kloak

Hvad end du har brug for råd og vejledning, eller ønsker et at vi skal tage et kig på din stoppede kloak, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe til os på 60 67 30 67 eller sende en mail til awp@nsgartner.dk. Alternativt er du også meget velkommen til at benytte vores kontaktformular. Vi glæder os til at høre fra dig.